11 C
București
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăStirea zileiCalarasiVIDEO - ”PSD si PNL, aceeasi mizerie!”. Seful CJ Calarasi, PNL-istul Vasile...

VIDEO – ”PSD si PNL, aceeasi mizerie!”. Seful CJ Calarasi, PNL-istul Vasile Iliuta, a fugit de Politie pentru a nu-i pune fiola!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Politistii din Calarasi au fost in alerta aseara, dupa ce un sofer a fost alergat de oamenii legii prin tot orasul, potrivit Stirile TVR. Cel urmarit era chiar presedintele consiliului judetean Calarasi, Vasile Iliuta (PNL).

Barbatul fusese oprit in trafic si i s-a cerut sa prezinte documentele la control. A fost rugat sa ramana in masina si urma sa fie testat cu aparatul alcooltest. In schimb, el a fugit. A fost prins in fata locuintei. In continuare, a refuzat sa fie testat, dar si sa fie dus sa i se preleveze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Conform Noului Cod Penal, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

Un purtator de cuvant al politiei Calarasi a declarat insa la Digi 24 ca Iliuta a fost sanctionat contraventional si i s-a retinut permisul pentru ca nu a respectat indicatiile politiei rutiere.

Potrivit unui jurnalist local, trei echipaje de politisti l-au urmarit pe Iliuta prin oras, iar la domiciliul acestuia au venit opt politisti. 

La fata locului a fost prezent seful Serviciului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Calarasi, cms. sef. Nelu Paraschiv., care nu a putut sa spuna daca Seful CJ era sub influenta bauturilor alcoolice, potrivit marinbadea.ro. Vasile Iliuta a fost joi a mai multe receptii, printre care la Gala Oamenilor de Afaceri din Judetul Calarasi, dar si la hramul bisericii din satul Valcelele, noteaza sursa citata.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version