22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEAutoVIRALUL ZILEI: Vând hoit din 2004… îl luați, sau nu, oricum nu-mi...

VIRALUL ZILEI: Vând hoit din 2004… îl luați, sau nu, oricum nu-mi pasă!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

În general, când cauți să cumperi o mașină, ești mai suspicios în legătură cu cele spuse de vânzător, fiind țara plină de mașini cu kilometrajul dat înapoi sau de mașini cu probleme ascunse.

Nu același lucru se poate spune și despre acest proprietar de Dacia Solenza, din Deva, care a postat cel mai sincer anunț de vânzare.

Convingeți-vă singuri:

„Vand hoit din 2004 1.9 diesel – 1.000 lei

Vand cadavru de masina din 2004 . E un hoit ordinar, defect motoru… are itp da degeaba ca nu mere trebe bagate 2 3 milioane in ea sa se taraie. Are motor de 1.9 diesel care arata ceva mai bine … nu are scursuri de ulei pe el e ok asa… mere si de piese batrana … are gume de iarna, interioru e destul de curat alrticulatiile sunt ok… masina a fost pe taxi si a mers pana acum 2 luni cand a decedat. Soferu spune ca sa oprit dintr o data. Posibil distributia obosita… sincer nu imi pasa. Vreau 1000 lei pe ea sau schimb cu golf 3 1.9 td simplu lovit fara acte etc mai dau si diferenta unde e cazul. Nu va obositi cu povesti care sunt sub aceasta suma de 1000 lei ca nu prea imi pasa. Motorul si cutia se potrivesc pe renault kangoo, solenza, dacia papauc etc. Sunt din deva, nu ma deplasez, nu am cu ce o duce nici unde- nu imi pasa… rog lasati un comentariu doar daca intelegeti acest anunt… daca nu, nu va mai obositi pe voi si tastatura e o pierdere de timp sa scrieti balade cum ati gasit voi mai bune sau cum iau 300.lei pe ea la fier vechi ca stiu si eu balade nemuritoare de cartarescu.”

Sursa anunțului și informații suplimentare

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version