22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEAutoAcolo nu merge cu smecherii ca in Romania! Ce a patit un...

Acolo nu merge cu smecherii ca in Romania! Ce a patit un roman care a lasat masina pe avarii in centrul Barcelonei

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un roman din Arad a folosit In Barcelona o tehnica specifica soferilor cu tupeu de la noi din tara cand vor sa parcheze in locuiri interzise. Insa politia a aparut imediat, informează Aktual24.ro.

Romanul si-a parcat masina Audi pe Las Ramblas, principala artera turistica din Barcelona, intr-o zona in care parcarea este interzisa. El si-a lasat masina pe avarii, dupa cum se procedeaza deseori in Romania in astfel de cazuri.

Insa, conform unei imagini postata pe Reddit Romania, tot de un roman, politia a sosit in scurt timp.

Utilizatorii forumului au reactionat cu ironii la adresa soferului din Arad:

Uite aici respect. Nu se apropie strainii de romani decat cu masini echipate corespunzator si imbracati in scutieri, ca sa aiba o sansa.

Asta e venit de pe litoral, nu l-au lasat salvamarii sa faca baie si a venit pa Spania sa faca valuri.

Din cate stiu acolo politia de trafic primeste ceva bonus daca dau multe amenzi pentru infractiuni de genu, asa daca o parchezi prost sa nu te miri daca nu-ti gasesti masina si trebuie sa o ridici de nu stiu unde cu doua amenzi, una ca ti-a luat-o 150 euro plus aia rutiera 200. In orasele mari trebuie sa ai eticheta de contaminare pe geam daca nu te prind camerele si iti alta amenda. Bine barosanu are Q7 asa ca 500 de euro ii o nimica toata pentru el.

Sursa: Aktual24.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version