29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăSocialSanatateALERTA ALIMENTARA! Ce compus chimic PERICULOS s-a descoperit in mancare!

ALERTA ALIMENTARA! Ce compus chimic PERICULOS s-a descoperit in mancare!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Monoglutamatul de sodiu sau E 621, cum poate apărea pe unele ambalaje, este cel mai periculos dintre cele peste 300 de E-uri declarate legale de Uniunea Europeană. Această substanță ne păcălește creierul și ne poate cauza boli grave.

Deși pare ciudat, monoglutamatul de sodiu face ca produsele în care este introdus să ni se pară mai bune, deși la bază substanța nu are niciun gust.

„Monoglutamatul de sodiu sau E 621, cum poate apărea pe unele ambalaje, este cel mai periculos dintre cele peste 300 de E-uri declarate legale de Uniunea Europeană. Această substanță ne păcălește creierul și ne poate cauza boli grave. Deși pare ciudat, monoglutamatul de sodiu face ca produsele în care este introdus să ni se pară mai bune, deși la bază substanța nu are niciun gust.”, spune medicul Eva Iorţan, conform fluierul.ro.

„Sunt studii care arată că acest aditiv afectează în timp creierul și poate duce la Parkinson, Alzheimer, dar și la tipuri agresive de cancer, cele mai frecvente fiind cele ale tractului intestinal, stomacului și ficatului”, mai spune medicul.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version