30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăMondenANAF il lasa FARA AVERE pe cel mai celebru MANELIST din Romania!...

ANAF il lasa FARA AVERE pe cel mai celebru MANELIST din Romania! Nu poate justifica SUTE DE MII de euro!

in:

Stiri pe acelasi subiect

ANAF dă o nouă lovitură. Un manelist şi-ar putea pierde toată averea. La mijlocul lunii martie, Minune şi soţia lui, Ecaterina, sunt aşteptaţi în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Adrian Simionescu – alias Adi Minune – a intrat pe lista neagră a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Potrivit listei contribuabililor care înregistrează obligaţii restante la bugetul de stat, Adrian Media Music SRL (firmă la care Simionescu este unic administrator) va fi executată silit pentru datorii către stat: 4.006 lei către bugetul de stat, 3.135 de lei la bugetul asigurărilor sociale de stat, 91 de lei la bugetul asigurărilor pentru şomaj şi 1.332 de lei către bugetul asigurărilor de sănătate.

Acesta nu este singura problemă financiară a manelistului. La mijlocul lunii martie, Minune şi soţia lui, Ecaterina, sunt aşteptaţi în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru controlul averii. Afacerile acestuia vor fi luate la puricat, pe baza documentaţiei depusă de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Necazurile lui Minune au început în 2010, ca urmare a unei anchete declanşate de angajaţii Agenţiei, care au descoperit că manelistul, pe atunci consilier local în comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos, nu poate justifica 104.000 euro din averea sa şi a făcut, în noiembrie 2005, tranzacţii bancare considerate suspecte de peste 800.000 euro.

Ancheta a evaluat activitatea tuturor firmelor deţinute din 2004 de Minune şi a tranzacţilor efectuate de acestea. Ulterior, Agenţia Naţională de Integritate a extins evaluarea şi asupra averii familiei lui Adrian Simionescu, respectiv a soţiei, Ecaterina Simionescu, a fiului, Florentin Adrian Simionescu, precum şi a fiicelor, Adriana Florentina şi Silvia Claudia Simionescu, spun cei de la spynews.

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version