Acasă Monden Andra si Catalin Maruta, din nou parinti! Ar putea avea o fetita

Andra si Catalin Maruta, din nou parinti! Ar putea avea o fetita

39

Zvonurile de anul aceste legate de un nou copil al cuplului Andra- Maruta par a se adeveri. Dovada sta un interviu acordat de prezentatorul tv in care recunoaste ca, in anul ce vine, isi doreste o fatita. Cei doi au ales si numele viitoarei fiice. Catalin a dialogat pe marginea acestui subiect.

andra si catalin

“Sigur ca ne dorim o fetita, dar soarta stie mai bine ce ne trebuie. Pe undeva, noi si ai nostri suntem siguri ca vom avea si o fetita, intr-o zi. Nu ne bazam pe nimic concret, normal, doar pe intuitie. Vom vedea!”, a spus vedeta tv.

Mai mult, Andra si Catalin par ca s-au gandit si la un nume, iar in cazul in care Dumenezeu ii va binecuvanta cu o fetita, atunci aceasta va purta numele de…

”As minti sa-ti spun ca nu m-am gandit la un nume. Noi ne gandeam sa o cheme Alma Maria, dar hai sa nu anticipam”, a dezvaluit Maruta.

„Imi place si Mara, dar imi place mai mult Alma-Maria, Eva- Maria”, a dezvalui Andra, la un post de radio.

Catalin Maruta a izbucnit in lacrimi in emisiune:

„Am plans de emotie”

„Sigur ca ne mai dorim copii si nu am ascuns niciodata asta. Cine ne cunoaste stie ca nu suntem genul sa ascundem asa ceva. Am fost deschisi cu presa intotdeauna, iar cand Andra va fi insarcinata, veti fi primii care vor afla. Nu vad de ce am pastra tacerea asupra acestei chestiuni, mai ales ca nimic nu ne-ar face mai fericiti decat sa ne extindem familia. Suntem pregatiti oricand sa-i aducem lui David un frate sau o surioara”, a spus Maruta.

Sursa: Romania TV

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos