12.2 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEInternationalBiden, atac frontal la republicani: probabil ca nu vor continua sa finanteze...

Biden, atac frontal la republicani: probabil ca nu vor continua sa finanteze Ucraina!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Biden despre Putin: „este responsabil pentru moartea lui Aleksei Navalnîi”

Preşedintele american Joe Biden a declarat vineri că rus...

Ciolacu și Ciucă la cuțite! Negociază din nou calendarul alegerilor

Ciolacu și Ciucă au ajuns la aceeași masă după...

Presedintele american, Joe Biden, a lansat un atac direct la Partidul Republican, despre care afirma ca in cazul unei victorii la alegerile legislative din noiembrie, ar micsora substantial sprijinul financiar american pentru Ucraina.

„Spun ca, daca vor castiga, probabil ca nu vor continua sa finanteze Ucraina”, a declarat presedintele american in cursul unei vizite in Pennsylvania, un stat cheie pentru alegerile de la jumatatea mandatului.”Acesti oameni nu inteleg. Trece dincolo de Ucraina. Este Europa de Est. Este NATO”, a continuat liderul democrat, adaugand ca republicanii „nu inteleg politica externa americana”.

Liderul republicanilor din Camera inferioara a Congresului, Kevin McCarthy, a avertizat marti ca partidul sau nu va semna un „cec in alb” Ucrainei daca va castiga, asa cum prezic sondajele, majoritatea locurilor in Camera Reprezentantilor la alegerile din 8 noiembrie. Daca partidul sau va castiga, acest ales californian spera sa o detroneze pe democrata Nancy Pelosi de la conducerea Camerei, ceea ce l-ar face a treia figura in statul american, dupa presedintele Joe Biden si vicepresedinta Kamala Harris. De la inceputul invazia Ucrainei de catre Rusia, pe 24 februarie, administratia Joe Biden a eliberat 17,6 miliarde de dolari in ajutor militar Ucrainei, cu acordul ambelor partide din Congres, desi au protestat unii republicani din aripa dreapta a partidului. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Acuzatia adusa de Joe Biden adversarilor republicani: „Probabil ca nu vor continua sa finanteze Ucraina”

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version