22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEBLESTEMUL BANILOR! A castigat peste 10 milioane de euro la Loto si...

BLESTEMUL BANILOR! A castigat peste 10 milioane de euro la Loto si acum a ajuns sa doarma in padure!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Povestea lui s-a transformat dintr-una frumoasa intr-o tragedie pe care trebuie s-o traiasca in fiecare zi, scrie businessmagazin.ro.
În 2002, Michael Carroll a câştigat nu mai puţin de 10 milioane de lire sterline, dar acum nu mai are niciun ban şi lucrează într-o fabrică de biscuiţi pentru un salariu de 200 de lire pe săptămână, scrie Daily Mail.
Imediat după câştigarea premiului cel mare al loteriei, Carroll a împărţit 4 milioane prietenilor şi familiei, şi-a cumpărat o vila în Swaffham, Norfolk, în curtea căreia şi-a construit un circuit pe care organiza curse. Iar de-a lungul anilor a risipit milioane pe alcool, droguri, pariuri şi femei, mărturiseste el.
 În 2004 a petrecut cinci luni în închisoare pentru că şi-a terorizat vecinii, iar în 2006 a fost închis din nou timp de nouă luni deoarece nu a vrut să se supună unui test antidrog.

Citeste si:

În 2010 s-a declarat falimentar şi a început să-şi caute de lucru. La un moment dat, Michael Carroll deveniste atât de sărac încât a fost nevoit să doarmă cu cortul în pădure.”A trebuit să dorm în pădure timp de o săptămână pentru că nu aveam unde să stau şi n-aveam jobi. Atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi pun viaţa în ordine” îşi aduce aminte Carroll.

Michael Carroll recunoaşte că era un puştan de 19 ani care a luat-o razna cu atât de mulţi bani pe mână.”Am 30 de ani şi e timpul să mă maturizez şi îmi place munca”, mărturiseşte el.
Acesta încă joacă la loto şi dacă ar câştiga din nou spune că ar ajuta copii care au probleme cu drogurile şi ar emigra în Australia.
YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version