28.8 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăACTUALITATECandidatul independent Stefan Florescu demonstreaza in Sectorul 6 ca se poate face...

Candidatul independent Stefan Florescu demonstreaza in Sectorul 6 ca se poate face campanie corect si civilizat!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Iata ca se poate si chiar se practica o campanie curata, cu decenta si proiecte prezentate civilizat. O face in Sectorul 6 independentul Stefan Florescu. De altfel, ne amintim ca acesta a fost cel care a facut apel la fair-play inca din debutul acestei campanii electorale.

In acelasi registru s-a pastrat si in ceea ce priveste clipul electoral, o productie ingenioasa si extrem de diferita fara de clasicele laude de sine cu care se prezinta alti candidati.

Fara excentricitati si slogan fistichiu. Doar proiectele pe care le propune, intr-o grafica inteligent pusa in varful creionului de un iscusit caricaturist, ceea ce ne arata ca Florescu are si simtul umorului. Se inscrie clar la categoria „Asa Da!” in campania electorala!

Independentul Florescu a adaugat pe contul sau de socializare un scurt comentariu care insoteste clipul sau de prezentare:

„De ani de zile, Sectorul 6 a fost condus politic, când de stânga, când de dreapta! Niciodată de cetăţeni! E timpul ca partidele să nu mai decidă pentru noi! Pentru un viitor sigur al copiilor noștri, e timpul investim în: şcoli moderne, străzi curate şi asfaltate, parcuri, locuri de joacă, zone verzi, parcări, pieţe, blocuri reabilitate, locuinţe sociale, spital, biblioteci, centru cultural! Sectorul 6 este al oamenilor, nu al politicienilor! Sunt Ștefan Florescu, independent politic, dependent de oameni! Cu experiență, pentru viitorul Sectorului 6!”

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version