16.5 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiCrima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

in:

Stiri pe acelasi subiect

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde doi prieteni s-au luat la harta pentru pareri politice, iar cel mai vanjos la omorat in bataie pe celalalt.

Potrivit observatornews.ro un tanar de 25 de ani a fost ucis de prietenul sau, de aceeasi varsta dupa ce s-ar fi luat la cearta dintr-un motiv banal, pe teme politice, ar fi declarat ucigasul la audieri.

Dupa ce si-a omorat prietenul in bataie in casa, individul l-a tarat prin bloc si l-a abandonat in strada. Apoi a sunat la 112 si a chemat politia. Crima a zguduit in zorii zilei un cartier scump si linistit al Capitalei, Aviatiei. Tanarul de 25 de ani a fost gasit mort in fata blocului. Scenele de groaza s-au petrecut in apartamentul unei fete, iubita criminalului.

Tanara insa nu era acasa. Potrivit unor surse, a plecat la club si si-a lasat prietenul in casa. Individul si-a chemat un amic la el in vizita. Cei doi ar fi inceput la un moment dat sa se sicaneze pe teme politice.

Iar de la contra la contra pana la omor n-a mai fost mult. Nervos, cel mai probabil, ca nu ii sustine parerile, ucigasul si-a atacat prietenul. Nu s-a oprit din ploaia de lovituri pana nu l-a vazut ca nu mai misca. Dupa gestul extrem, calaul si-a scos amicul din apartament si l-a tarat pana in fata blocului. Tot el a si sunat la 112 si a facut marturisit gestul extrem.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version