30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăStirea zileiSibiuNoi piste in crima de la Sibiu. Pakistanezii erau de fapt un...

Noi piste in crima de la Sibiu. Pakistanezii erau de fapt un infractor roman din Belgia!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Concluziile oamenilor de stiinta despre goti schimba datele istoriei

Paleogeneticienii au decodificat genomul a 136 de locuitori antici...

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian Kreiner

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian...

Un hot roman de meserie care opereaza in Belgia a devenit principalul suspect in cazul crimei de la Sibiu in care si-a pierdut viata omul de afaceri Adrian Kreiner. Urmele de ADN i-ar apartine unui hot roman aflat in Belgia.

Este vorba despre un roman care este acuzat de mai multe infractiuni in Belgia, care nu a fost inca prins pentru aceste infractiuni. Totodata, potrivit informatiilor aflate la dosar, criminalii ar fi accesat telefonul mobil al omului de afaceri in cele 40 de minute in care l-au batut pana la moarte. De altfel ultima accesare a aplicatiei WhatsApp este chiar la ora la care suspectii erau in vila omului de afaceri. O captura de ecran arata ca aplicatia a fost accesata la ora 2.24. Avand in vedere ca el era imobilizat, nu avea cum sa isi acceseze telefonul, asa ca apropiatii lui sunt convinsi ca cei care au facut-o sunt agresorii.

Un martor-cheie care s-a intalnit cu Adrian Kreiner cu putin timp inainte de agresiune a vorbit in exclusivitate cu jurnalistii Digi24. Martorul a povestit pentru Digi24 ca milionarul i s-ar fi plans ca avea probleme cu banii, ca nu avea bani cash inca de la inceputul anului din cauza afacerii cu criptomonede.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version