25.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEPoliticaCandideaza la Primaria Sector 1! Avocatul Andrei Florin-Mircea pune capat circului din...

Candideaza la Primaria Sector 1! Avocatul Andrei Florin-Mircea pune capat circului din Sectorul 1!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Senatorul Adrian Costea a plecat de la AUR în Alternativa Dreaptă

Ascensiunea Partidului Alternativa Dreaptă dar și fracționarea curentului conservator...

Cât câștigă un avocat în România? Cifre surprinzatoare

Profesia de avocat este recunoscută pentru beneficiile financiare pe...

Avocatul Andrei Florin-Mircea pune capat circului din Sectorul 1 care tine de aproape patru ani. Prestatia jalnica a primarului in functie Clotilde Armand cat si interesele marunte promovate de partidele politice din Consiliul Local Sector 1 l-au determinat pe avocatul Andrei Florin-Mircea sa candideze la functia de primar pe listele partidului Alternativa Dreapta (Partidul Alternativa Dreapta AD).

Sambata, 17 februarie, Partidul Alternativa Dreapta isi lanseaza candidatii pentru alegerile din 2024, iar pentru Primaria Sectorului 1 este anuntat avocatul Andrei Florin-Mircea.

„Este de neinteles pentru orice om cu bun simt de ce partidele de la putere au predat Sectorul 1 in mainile celui mai incompetent primar, conform ultimelor cercetari sociologice. Cel mai important sector al Capitalei, sursa principala de venit pentru bugetul Capitalei, locul unde se regasesc cele mai importante institutii, obiective turistice si companii a fost abandonat din cauza calculelor meschine de partid si a intereselor personale.

Sectorul 1 are de acum o alternativa reala, pentru ca astazi, Sectorul 1 nu are primar, ci un functionar platit din bani publici, alaturi de cohorta de consilieri pe care nu-i stie nimeni, care a ingropat sectorul in gunoi, l-a umplut de sobolani, i-a blocat dezvoltarea si l-a transformat, din Perla Capitalei, in groapa de gunoi a Capitalei”, a declarat fostul senator Andrei Florin-Mircea.

Cariera profesionala a candidatului AD a fost in principal in zona magistraturii activand in cadrul Tribunalului Bucuresti si absolvent al Inaltei Scoli de Magistratura, specializat in Drept International si Relatii Economice Internationale; cadru didactic Universitar; arbitru si Presedinte al Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Ilfov; Senator (2008-2012) si Secretar al Comisiei Juridice a Senatului. Avocat titular al Casei de Avocatura „Mircea Andrei si Asociatii”.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version