16.5 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăACTUALITATEPoliticaSenatorul Adrian Costea a plecat de la AUR în Alternativa Dreaptă

Senatorul Adrian Costea a plecat de la AUR în Alternativa Dreaptă

in:

Stiri pe acelasi subiect

Tribunalul Bucuresti il scoate pe George Simion la conducerea AUR in afara legii

Tribunalul București a anulat procesul verbal al Congresului extraordinar...

Ce coincidență! AUR e singurul partid din România lăudat cu nesaț de propaganda rusă

Ambasadorul Rusiei la București laudă partidul condus de George...

Ascensiunea Partidului Alternativa Dreaptă dar și fracționarea curentului conservator între acesta și AUR face ca tot mai mulți aleși să nu se mai regăsească în AUR și să treacă la Alternativa Dreaptă.

Astfel, după reușita Alternativei Drepte de a se înscrie cu liste complete în competiția pentru europarlamentare s-a produs o nouă mutare politică în cadrul partidului condus de Adela Marza (Președinte) și Mircea Andrei (Secretar General). Astfel, senatorul Adrian Costea, care reprezintă județul Ialomița, a părăsit formațiunea AUR și s-a înscris in Partidul Alternativa Dreapta.

”Voi rămâne mereu constant liniei politice conservatoare, de promovare a identității naționale și a valorilor fundamentale ale poporului român. Opțiunea mea este pentru Partidul Alternativa Dreaptă deoarece acesta este un Autentic partid conservator și de dreapta.”

Deputatul AUR Enachi Raisa şi-a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor demisia din partid, ea precizând că va activa ca independent. „Vă anunţ că de astăzi îmi dau demisia şi nu mai fac parte din grupul AUR. Voi activa ca deputat independent”, a spus deputatul în şedinţa plenului Camerei Deputaţilor.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version