29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATECompania Samsung A CONFIRMAT! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in...

Compania Samsung A CONFIRMAT! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Zelenski in Romania! Cu cine se intalneste si ce vrea de fapt?

Presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski va participa astazi la mai...

Cand nu era pe scena soprana Angela Gheorghiu canta la Securitate

Soprana Angela Gheorghiu, una dintre cele mai apreciate voci ale...

Seful Samsung nu i-a dat fiicei sale telefon mobil pana la 11 ani

Șeful britanic al Samsung Mobile a dezvăluit că nu...

Compania Samsung a confirmat că televizoarele sale inteligente „ascultă” tot ce discută consumatorii, şi îi sfătuieşte pe aceştia să nu discute informaţii personale în apropierea lor.

 Compania a dezvăluit că funcţia de recunoaştere vocală a smart TV-urilor va captura toate conversaţiile din apropiere. Televizoarele pot transmite, apoi, informaţia, inclusiv pe aceea delicată, către Samsung, sau către „servicii terţe”.Ştirea a fost publicată de The Week, care citează The Daily Beast. Un jurnalist al acelei publicaţii, Shane Harris, a găsit acea exprimare în documentul „privacy policy” (politica de securitate a datelor – n. r.) al Samsung: „Vă rugăm să fiţi atenţi că dacă printre cuvintele spuse există informaţii personale sau cu natură sensibilă, aceste informaţii vor fi printre datele capturate şi transmite către o terţă parte”.

Samsung a făcut o declaraţie pentru a clarifica cum funcţionează recunoaşterea şi activarea vocală: „Dacă un consumator consimte şi foloseşte funcţia de activare vocală, datele vocale sunt livrate unei părţi terţe în timpul căutării vocale cerute. În acel moment, datele vocale sunt trimise către un server, care caută conţinutul solicitat şi apoi îl întoarce pe acesta către TV”.

Compania a adăugat că nu păstrează sau vinde datele vocale, şi a făcut un update termenilor săi din documentul „privacy policy”, numind acea „terţă parte”: Nuance Communications Inc.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version