Acasă Sanatate Coronavirusul incepe sa piarda razboiul in Romania. Numarul cazurilor scade, niciun mort...

Coronavirusul incepe sa piarda razboiul in Romania. Numarul cazurilor scade, niciun mort nou

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, până astăzi, 18 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1107 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

În raportarea de ieri a GCS, au fost înregistrate 167 de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19. De altfel, în ultima informare privind decesele din cauza COVID-19, dată duminică seara, numărul morților ajunsese la 1107.

La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.351 de persoane. Alte 17.797 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 313.621 teste.

Mai multe detalii:

BULETIN DE PRESĂ

18 Mai 2020, ora 13.00

Până astăzi, 18 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOrganizatia Mondiala a Sanatatii: 8 vaccinuri pentru coronavirus au intrat in faza de testare pe oameni
Articolul următorDr. Alexandru Rafila: Odată cu venirea verii, pandemia se mută agresiv