6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSocialSanatateCum vindeca mierea de albine cancerul pulmonar! Studiu de caz!

Cum vindeca mierea de albine cancerul pulmonar! Studiu de caz!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Zilnic citim despre poveștile uimitoare ale multor persoane care au reușit să învingă ce-a mai crâncenă boală ca cancerul. Aceștia se împărtășesc cu istoriile lor de-a dreptul senzaționale în care povestesc cum anumite alimente iau ajutat să se trateze de această boală.

În urmă cu 13 ani, Ante Kresich a fost diagnosticat cu unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer și anume cancer pulmonar, în același timp medicii croați spunându-i că nu va mai avea mult timp de trăit, informează dcnews.ro.

Kresich a reușit să-i contrazică, vindecându-se complet, folosind miere și unele plante vindecătoare, dovada succesului fiind prezentată în foarte multe documentare.

“Am plecat de la spital în luna aprilie, iar în vară eram deja un om complet diferit. Când m-am dus la consultație, doctorii mei nu puteau crede că sunt încă în viață, însă rezultatele analizelor mele pur și simplu i-a uimit” a explicat Kresich.

După verificarea analizelor care erau extrem de bune față de ultimele, medicii l-au sfătuit să-și continue terapia. Datorită mierii și plantelor sale, cancerul pulmonar a dispărut complet, iar rezultatele au arătat doar mici urme ale bolii.

Astăzi, sănătos și plin de energie, Ante are un nou hobby – albinele sunt noile sale favorite. Oamenii din întreaga lume vin pentru a-i cere un sfat, iar el deschide inima pentru toată lumea care este destul de interesată și nerăbdătoare să trăiască și să se bucure de o viață sănătoasă.

“Persoanele cu destin asemănător au venit la mine și eu le-am repetat mereu povestea mea, agonia prin care a trebuit să trec precum și modul prin care m-am vindecat. Rețetele mele îi ajută, le oferă speranță” spune Kresich, el considerând că, de acum înainte, se simte obligat să ajute și alți oameni.

Mierea este considerată a avea proprietăți de vindecare din cele mai vechi timpuri. În medicina populară acest produs a fost folosit de sute de ani. Datorită proprietăților sale vindecătoare, era considerată a fi hrana zeilor, și una dintre cele mai puternice cure naturale pentru multe boli și tulburări.

Mierea a fost, de asemenea, utilizată în cultele religioase, ritualurile de îmbălsamare, și pentru o lungă perioadă de timp a fost un privilegiu consumul ei, întrucât era destul de scumpă.

Albinele produc acest lichid de aur cu o consistență, gust și aromă diferită în funcție de florile pe care le polenizează. Astfel, Kresich și multe alte persoane care-l urmează, combină mierea cu unele condimente din pin și ghimbir, aceasta fiind rețeta pe care o urmează, chiar dacă medicina convențională nu este de acord cu această metodă.

O femeie din Bosnia i-a trimis o rețetă proprie, în speranța că va ajuta și pe alții pentru a se vindeca de cancer, rețeta asemănătoare cu a lui.

Ea a fost diagnosticată cu cancer endocrin și a petrecut 20 zile la terapie intensivă. Nimeni nu a crezut că va rămâne în viață. Cu toate acestea, ea a început să folosească o cale de atac prin combinarea ghimbirului cu mierea și în doar câteva zile ea a revenit la viață, fără chimioterapie, fără alte metode clasice, în ziua de azi fiind mai sănătoasă ca niciodată.

Iată mai jos rețeta minune:

Ai nevoie de câteva rădăcini de ghimbir. Se macină fin ghimbirul și se amestecă cu o jumătate de kg miere. Nu uitați că mierea trebuie sa fie organică, așa că asigurați-vă ca o cumpărați de la cineva de încredere. Păstrați remediul în borcan și consumați o lingură de 3-4 ori pe zi. De asemenea, este important să se evite orice contact cu obiecte din metal, deci încercați să utilizați o lingură din lemn.
Ar trebui să vedeți primele rezultate în doar 4 zile.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version