8.3 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăACTUALITATEDan Cristian Popescu: ”Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai...

Dan Cristian Popescu: ”Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Antreprenorii din sectorul 2 au primit un ajutor nesperat din partea actulului viceprimar, totodată candidat al Partidului Social Democrat la Primărie.

Dan Cristian Popescu și-a arătat susținerea pentru segmentul HoReCa într-o postare pe pagina sa de Facebook, spunând cu subiect și predicat că păstrarea actualelor măsuri de restricție impuse de Guvern va fi egală cu falimentul pentru întregul segment de business din România.

„ Cei care mă cunosc știu că sunt un om al științelor exacte. Pentru mine lucrurile trebuie să fie într-o transparență totală, sub un calcul simplu și cât mai ușor de înțeles pentru toată lumea. În acest moment, calculul pentru industria HORECA este unul foarte simplu, el nu există! (…) Acest sector „beneficiază” doar de semne de întrebare, este descurajat, nu primește explicații logice, primește doar supoziții sau presupuneri din partea autorităților. Dacă ne-am dori să conturăm acum un tablou pe care ni-l prezintă autoritățile, cu siguranță, am spune că sunt depășiți de această problemă care pentru această industrie se traduce în FALIMENT. Înțeleg că vom începe în curând o campanie electorală, dar nu pot înțelege cum poți privi nepăsător către oamenii care nu vor mai avea în curând un job și nu vorbesc aici doar despre proprietarii locațiilor, ci despre toți cei care lucrează în industria ospitalității. Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe. (…) Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații și să lase oamenii să muncească!” spune Dan Cristian Popescu pe pagina sa oficială. 

Mai mult, candidatul Partidului Social Democrat pentru primăria sectorului 2 a plusat pe pagina sa personală amintind de un alt moment în care a sfidat Guvernul pentru binele cetățenilor din sectorul 2 și anume, momentul în care a deschis parcurile: „Așa cum am redeschis parcurile, voi redeschide și Horeca, vă garantez! #oameniicontează

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version