Acasă Stirea zilei DEZAMAGIRE URIASA in sportul romanesc! O mare atleta a fost prinsa DOPATA!

DEZAMAGIRE URIASA in sportul romanesc! O mare atleta a fost prinsa DOPATA!

După ce Maria Șarapova a anunţat că a folosit substanţa introdusă de Agenţia Mondială Antidoping (WADA) pe lista interzisă doar de la 1 ianuarie 2016, iată că şi sportul românesc este afectat de Meldonium. Mirela Lavric (25 de ani) a fost depistată pozitiv la Meldonium, în timpul Campionatului Mondial de sală de la Portland, de luna trecută.

 Mirela Lavric, una dintre cele mai valoroase atlete din ţara noastră în acest moment, a fost depistată pozitiv în martie, la Portland.
La competiţia respectivă, Mirela Lavric a cucerit bronzul la proba de 4X400m, alături de Bianca Răzor, Adelina Pastor şi Andrea Miklos. Cel mai probabil, medalia cucerită la competiţia indoor din Statele Unite va fi pierdută, scrie Digi Sport.

„Deocamdată, nu ştiu nimic oficial. Nu am ce să spun mai mult”, a comentat Viorica Pintilie, antrenoarea Mirelei Lavric, pentru Pro Sport.

De menţionat faptul că toţi sportivii care au fost depistaţi pozitiv la Meldonium au fost suspendaţi provizoriu, WADA dorind să facă o serie de studii suplimentare, printre care cel cu privire la perioada în care substanţa este eliminată din corp.

Specialistă a probelor de 400 metri şi 800 metri, Lavric reuşise să vină a opta la Europeanul de anul trecut, după ce la Jocurile Francofoniei cucerise două medalii de aur.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDoi MOGULI MEDIA din Romania, foarte bogati, au angajat spioni israelieni sa o COMPROMITA pe Kovesi!
Articolul următorOficial UE: Romania este pregatita sa intre in Spatiul Schengen!