9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăStirea zileiDiaconescu, PMP: ”România are cel mai mare buget pe Sănătate după 1989....

Diaconescu, PMP: ”România are cel mai mare buget pe Sănătate după 1989. Guvernul să facă pregătiri pentru valul 4!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

O tara blocata de proteste! Medicii nu vor mai elibera niciun document de la 1 februarie

După protestele transportatorilor, ale fermierilor și amenințările altor categorii...

Investitii de 11 miliarde in spitalele din Romania! Rafila anunta o schimbare de amploare

Alexandru Rafila, ministrul sanatatii a anuntat din prima zi...

Președintele PMP Cristian Diaconescu cere guvernului să facă pregătiri temeinice pentru valul 4 al pandemiei, ținând cont de faptul că România a avut cea mai mare alocare bugetară de după 1989.

„România are cel mai mare buget pentru Sanatate de dupa 1989. Sumele alocate pentru sistemul sanitar sunt mai mult decât suficiente pentru a realiza mult asteptata reforma.

Din pacate, finantarea Sănătății nu aduce îmbunătățirea actului medicului, mai ales în privința facilitării accesului pacientului la o aparatura performanta și la un tratament corespunzător.

PMP cere Guvernului o pregătire minuțioasa a spitalelor pentru ca valul patru al pandemiei ne bate la ușă. Sa speram, ca, de data aceasta, ministerul Sănătății va organiza în mod eficient centrele de tratament pentru covid si va pune la dispoziția bolnavilor mai multe paturi ATI.

PMP solicita Ministerului Sanatatii sa dea dovada de responsabilitate și sa tina tina lucrurile sub control pentru a evita reintroducerea restricțiilor drastice pentru populație”, scrie Cristian Diaconescu.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version