Acasă ACTUALITATE Dragnea anunta sfarsitul PSD-ului: „In perioada urmatoare va aparea o directie de...

Dragnea anunta sfarsitul PSD-ului: „In perioada urmatoare va aparea o directie de dezintegrare. PSD este acum un partid de opereta”

308

Liviu Dragnea a anuntat, duminica noapte, la Realitatea Plus ca PSD se va confrunta cu un val masiv de plecari ca urmare a intrarii la guvernare alaturi de PNL. Dragnea a sustinut ca liderii PSD sunt „marionete”.

„Intreaga conducere a PSD este conectata la SRI: Arsene, prieten cu Ciolacu, Grindeanu. Si Grideanu este. Sunt doar marionete. Cand l-am pus premier nu era marioneta, intre timp i-a crescut valoarea de intrebuintare. Ei au predat partidul lui Iohannis, cel mai mare partid al tarii. Ei ce spun acum, ca voturile lor au fost pentru Iohannis si PNL?”, a declarat Dragnea la Realitatea Plus.

„PSD este condus acum din exterior, eu nu mai au comanda in interior, PSD este un partid de opereta, este foarte grav pentru marea masa de pesedisti. Sunt foarte multi din PSD care vor sa plece”, a dezvaluit Dragnea.

Fostul sef al PSD a anuntat apoi ca urmeaza un val masiv de plecari din PSD.

„In perioada urmatoare va apare o directie de dezintegrare. Vorbesc de niste primari care conduc niste comunitati, ce sa le spuna alegatorilor? Ca voturile lor ajung la Iohannis si Citu?”, a spus Dragnea.

Dragnea si-a infiintat propria formatiune politica dupa eliberarea din inchisoare, Alianta pentru Patrie. El a declarat de mai multe ori ca numarul celor inscrisi in APP a depasit o suta de mii de oameni.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos