20.9 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăMondenFOTO - Aceasta a fost CEA MAI MARE nota de plata de...

FOTO – Aceasta a fost CEA MAI MARE nota de plata de la mare, din vacanta de 1 mai! Ti se taie respiratia!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Senzaţia zilei de duminică în LOFT Mamaia a făcut-o un multimilionar indian putred de bogat şi gaşca lui formată din copiii unora din cele mai bogate familii din România. Petrecăreţii s-au scăldat în şampanii scumpe, roabe întregi aduse pe sus de ospătari prin mulţime, decorate cu artificii şi acompaniate de melodia celebră din ”Rocky”: ”Eye of the Tiger”, anunta cancan.ro.

În concluzie: indianul a ”semnat” cea mai mare notă de plată din LOFT 2017! Şi cum o asemenea notă nu putea trece neobservată, multimilionarul a atras atenţia printr-o sticlă elefant (de şase litri) de şampanie Armand de Brignac Mathusalem, care costă fix 60.000 de lei!

Toată lumea aflată în LOFT la mega petrecerea de sâmbătă şi-a dat coate când ospătarii au început să strige ”Faceţi loc” pentru roabele cu şampanie. La masa indianului putred de bogat, înconjurat de amicii săi, şi aici vorbim de o gaşcă de copii din familii bogate din România precum Lexy, fiul celui mai mare afacerist cu mezeluri de la noi şi mai multe tinere frumoase şi libere, au ajuns zeci de sticle de băuturi scumpe. Nu vorbim aici de mizilicuri precum fresh-uri sau alte băuturi soft, ci artileria grea: şampaniile. Să le luăm pe rând în ordinea consumaţiei, notă încă provizorie de altfel, pentru că petrecerea nu se terminase la închiderea ediţiei.

În primul ”transport” erau îngropate în gheaţă 10 sticle de şampanie Armand de Brignac Rose, trecute pe notă la 45.000 de lei. Câte 1000 de euro fiecare bucată. S-au topit repede, pentru că oamenii erau însetaţi, şi ”aprovizionarea” a venit din nou, de data aceasta cu o sticlă de 3 litri de Armand de Brignac Jeroboam, în valoare de 22.500 de lei. A urmat senzaţia serii, mega-sticlă de Armand de Brignac Brut Gold Mathusalem, învelită în foiţă de aur de 24 de karate (6L). Numai aceasta valorează 60.000 de lei, iar dacă tragem linie ajungem undeva la valoarea consumaţiei de 30.000 de euro. Nota însă nu este finală pentru că petrecerea nu se terminase la închiderea ediţiei, dar cum site-ul nr. 1 din România, CANCAN.ro, este acolo (în toiul party-ului), vom reveni în timp real cu update-uri, aşa cum v-am obişnuit.

Citeste mai multe pe cancan.ro.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version