20.9 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiFOTO - Candidatul PNL la primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, trece la...

FOTO – Candidatul PNL la primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, trece la o campanie MURDARA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, incalca flagrant legea si practica o campanie murdara, atacandu-l pe contracandidatul sau, independentul Stefan Florescu. A devenit o practica a celor cotati slab in sondajele de opinie, candidati fara proiecte, sa lanseze atacuri un presa la adresa contracandidatilor cotati ca favoriti in preferintele cetatenilor.

De data asta, Razvan Mironescu incalca si Legea, tiparind un ziar de campanie pe care il distribuie prin Sectorul 6, ziar ce contine materiale defaimatoare la adresa candidatului Stefan Florescu.

Florescu_plangere

Acesta s-a adresat Biroului Electoral Sector 6, sesizand incalcarea Legii si a postat pe contul sau de Facebook un text prin care il pune la punct pe PNL-istul Mironescu:

„Vorbeam inainte de debutul campaniei electorale despre fair-play, lansand un apel catre contracandidatii mei, sa dovedeasca corectitudine si sa practice o lupta a proiectelor, ci nu una prin care sa defaimeze, calomnieze sau sa insulte. Iata cum pentru unii, valorile morale lipsesc cu desavarsire! Iar ceea ce este cel mai grav vizeaza faptul ca prin demersurile lor este flagrant incalcata legislatia in vigoare. De aceea, m-am adresat printr-o plangere, Biroului Electoral Sector 6, semnaland si atasand probe elocvente ale modului murdar in care unii inteleg sa se angreneze in lupta electorala! Acesta este caracterul si respectul fata de Lege dovedit de candidatul PNL la Primaria Sectorului 6! Dupa ce colegul sau Rares Manescu a adus Sectorul 6 in pragul dezastrului administrativ, sunt uimit ca acest domn are indrazneala de a veni in fata oamenilor, cu promisiuni propagandistice! Constient fiind de faptul ca oamenii nu se mai lasa pacaliti de demagogia unei echipe de partid coordonata din spate de Rares Manescu, cel care a nenorocit Sectorul 6, candidatul PNL improsca cu noroi intr-o publicatie pe care o imparte cetatenilor, sfidand legislatia in vigoare! Sa va fie rusine, domnule candidat! Rares Manescu va impinge in fata, dar, trebuie sa stiti atat dumneavoastra, cat si conducerea partidului pe care il reprezentati, ca in Sectorul 6 nu mai aveti nicio sansa! In loc sa calomniati prin fituici mincinoase, ati face bine sa va faceti bagajele! Sectorul 6 s-a saturat de PNL, de candidati de partid care au interese politice si de grup! Sectorul 6 este al oamenilor, nu al politicienilor! Oamenii isi doresc un independent, care sa le protejeze interesele, un gospodar, un om cu respect fata de comunitate si de Lege, care sa munceasca cot la cot cu ei, pe care l-au simtit alaturi de ei ani de zile, nu doar acum, in campania electorala! Din pacate pentru dumneavoastra si din fericire pentru locuitorii Sectorului 6, domnule candidat al PNL, nu corespundeti descrierii!”

Florescu_plangere-1

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version