FOTO – Postacii lui Gabriel Oprea primesc EXCURSII LA VENETIA daca-l pupa in… il lauda pe internet!

Postacii partidului s-au activat în forţă în scandalul poliţistului mort în coloana oficială a vicepremierului. Nu este doar o strategie de moment, ci UNPR îşi pregăteşte o gherilă pe termen lung. Şi pentru că un partid de buzunar nu găseşte cu una cu două oameni care să combată online din convingere, postacii sunt stimulaţi cu premii.

UNPR a demarat un concurs pentru postaci, cu premii lunare, valabil până în septembrie 2016. Participanţii trebuie să se aboneze la newsletter-ul partidului, să dea „like” paginilor UNPR şi UNPR Bucureşti şi să distrubuie mesajele pe care le primesc. Mesajele trebuie să fie publice şi exact în forma în care sunt primite, scrie stiripesurse.ro.

Cei care acumulează în fiecare lună cele mai multe puncte din munca de postac sunt premiaţi astfel: Locul I – o excursie de 4 zile in Venetia, pentru o persoana; Locul II – Un sejur romantic intr-o statiune de pe Valea Prahovei; Locul III – O cina romantica la un restaurant din Capitala, pentru 2 persoane; 5 Mentiuni – Fiecare dintre castigatorii mentiunii va primi un Audio Book cu mari actori care recita poezii celebre.


 

Citeste si:

Cu TUPEU inainte! Oprea a NEGAT totul si NU A SPUS NIMIC!

Ii e frica sa fie BARBAT! Gabriel Oprea da SMS-uri subalternilor sa intre pe site-uri de stiri si sa il LAUDE!


 

content-image

content-image

content-image