Economie

Germanos face angajari! Vezi pe ce posturi recruteaza!

Germanos face angajari in Bucuresti, Cluj, Falticeni si Pascani, in aceasta perioada. Germanos recruteaza de la consultanti de vanzari pana la asistent director.

Germanos angajeaza pe postul de consultant de vanzari in Cluj-Napoca si Bucuresti.

Te califici pentru acest post daca ai absolvit cel putin studii medii cu profil economic sau tehnic, stii sa operezi un PC, ai excelente abilitati de comunicare, ai spirit organizatoric si poti lucra eficient in conditii de stres.

Sunt avantajati la angajare candidatii care au unul-doi ani experienta intr-o pozitie similara si care au mai lucrat in domeniul contabilitatii primare.

Termenul-limita de primire a candidaturilor pentru locurile de munca din Cluj si Bucuresti este 2 iunie, potrivit anuntului de recrutare pe care il puteti consulta aici.

Germanos recruteaza pe postul de consultant de vanzari si la Pascani si la Falticeni.

Candidatii interesati de aceste joburi, care intrunesc conditiile de eligibilitate mentionate mai sus, pot trimite CV-ul aici, pana pe 30 mai.

Germanos angajeaza in Bucuresti pe postul de asistent director.

Candidatul potrivit pentru acest post are cunostinte avansate de limba engleza, stie sa opereze in Word, Excel si PowerPoint si are cel putin sase luni experienta intr-o multinationala.

Loading...

Te califici pentru acest loc de munca daca ai excelente abilitati de comunicare si de relationare, daca demonstrezi ca poti gestiona profesionist informatii confidentiale si daca poti performa atat singur, cat si in echipa.

Candidatul ideal pentru acest post e orientat catre clienti, poate prioritiza si are excelente abilitati administrative.

Sursa: economica.net

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Spre TOP