22.4 C
București
marți, mai 21, 2024
AcasăSocialGEST UIMITOR FACUT DE UN OM AL STRAZII! A dat din mancarea...

GEST UIMITOR FACUT DE UN OM AL STRAZII! A dat din mancarea lui abia primita!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Cu totii vedem atunci cand mergem in oras multi oameni ai strazii. Majoritatea, insa, in momentul in care le oferim ceva de mancare, cum ne-am intors o si arunca. De ce ? Pentru ca vor doar bani pe care sa ii dea ori pe tigari ori pe diverse lucruri de care sunt dependenti. 

om al strazii

Doi tineri, insa, si-ai incercat norocul si i-au abordat pe cativa oameni de pe strada care mancau si sub pretextul foamei le-au cerut politicos sa le dea si lor o portie de pizza, insa de fiecare data au primit raspuns negativ.
Mai tarziu in acea zi, baietii daruiesc o cutie de pizza unui om al strazii, care fara indoiala avea mare nevoie de ea. Dupa cateva minute, unul dintre baieti se aseaza langa el si la fel de politicos ca mai inainte cere o bucata de pizza. Spre surprinderea lui, omul strazii il serveste cu placere. Nobletea lui ne dezvaluie care ar trebui sa fie adevarata fata a oamenilor, iar imaginile ne fac sa intelegem ca nu e deloc greu sa ii tratam pe ceilalti cu intelegere, respect si uneori chiar cu admiratie. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version