10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATELovitura grea pentru PSD: Deputatul care a amenintat ca impusca cu mitraliera...

Lovitura grea pentru PSD: Deputatul care a amenintat ca impusca cu mitraliera protestatarii a fost pus sub acuzare de Parchetul General!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cătălin Rădulescu, cunoscut drept deputatul „Mitralieră”, a fost pus sub acuzare de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în urma anchetei desfășurate după declarațiile controversate făcute în luna martie, informează Realitatea Tv.

Amintim că Parchetul General s-a sesizat din oficiu după ce Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeș, a declarat într-un interviu pentru „Adevărul”:

„Pentru ce mai se duc oamenii în Piața Victoriei acum și pentru ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franța, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară și ei autorizare”.

El a mai spus că are o armă AKM:

„Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea”.

Ulterior, polițiștii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deține arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei.

De asemenea, IPJ Argeș a sesizat Parchetul General cu privire la nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version