20.9 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATEPoliticaPlanul PSD-PNL de a ramane la putere: Ne injuram pentru a acapara...

Planul PSD-PNL de a ramane la putere: Ne injuram pentru a acapara dezbaterea si ne aliem dup-aia!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Nepoata pesedistei Aura Vasile, numită șefă la Construcții

Premierul Marcel Ciolacu a numit-o joi în funcția de...

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

PSD si PNL au comandat sondaje de toate tipurile si in toate segmentele populatiei si au ajuns la concluzia, impreuna cu marii strategi de campanie din umbra, ca cel mai potrivit ar fi sa acapareze dezbaterea intre cele doua partide: cel de dreapta si cel de stanga. Bineinteles, ca apoi, la finalul alegerilor sa revina impreuna la ciolan.

Zis si facut. Deja au inceput o campanie desantata cu scenete demne de rasul curcilor. Si total neconvingatoare. De exemplu:

„Penelistul Alexandru Muraru, un ilustru necunoscut pentru ieseni, se lamenteaza public impotriva social-democratilor in incercarea jalnica de a masca incompetenta administrativa si politica a celor care ar fi trebuit sa aiba grija de dezvoltarea comunitatilor din fiecare judet”, spune duminica PSD Iasi.

„Sunt convins ca premierul Ciolacu o sa aprecieze ce spun acum. Am rugat de la inceput sa avem un acord prin care sa nu ne atacam reciproc si sa nu ne racolam primarii. Si nu s-a intamplat chestiunea asta, ba mai mult decat atat intelegem ca mai sunt unul, doi primari, care fiecare dintre ei are afinitati, vin din urma, din istorie si se duc de la stanga la….Am mai folosit o metafora, nu stiu daca e foarte buna, iti iei bilet sa te duci pana la Piata Matache, la Victoria cobori si faci stanga”, a afirmat Nicolae Ciuca.

In replica, PSD spune ca timp de 3 ani, penelistii din capitala Moldovei au fost preocupati numai de „rezolvarea problemelor penale si de satisfacerea camarilei de partid”, spunand ca Mihai Chirica si Costel Alexe „aduna impreuna nu mai putin de 8 dosare penale in care au statut de inculpat sau suspect”.

„Comunitatile locale au fost abandonate si acum liberalii se plang ca oamenii se reorienteaza spre perspectivele care ofera incredere, stabilitate si pragmatism (…) Sa nu uitam ca inainte de alegerile locale din 2020, pentru a ajunge prin orice mijloace la putere, penelistii au racolat mai bine de 15% dintre primarii social-democrati (…) Este josnic si ipocrit sa te prezinti astazi in fata oamenilor si sa propui pacte de neagresiune. Tocmai hotul striga hotii!”m a declarat liderul social-democrat iesean, prefectul Bogdan Cojocaru.

„Ne ducem in istorie sa vedem cine a inceput? Cand vii si anunti dintr-o data, noua primari au trecut… In primul rand ca nu au trecut, ca nu au cum sa treaca, isi pierd mandatul. Si sunt convins ca pana aproape de alegeri se vor razgandi pentru ca primarii liberali vor intelege care a fost rolul si in ce fel am inteles pe perioada guvernarii, guvernare liberala, rolul finantarii proiectelor, modul in care am deschis santiere. Sunt peste 2600 de santiere deschise in Romania, se lucreaza peste tot, inclusiv in comunele mici”, a mai precizat liderul PNL.

Doar o mostra de circ ieftin cu actori obositi care incearca sa raspunda cine a fost primul: oul sau gaina!

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version