17.1 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasăACTUALITATEPoliticaObservator: Petrecere de pomina cu Ciuca, Bode, Turcan, Gorghiu langa casa minorei...

Observator: Petrecere de pomina cu Ciuca, Bode, Turcan, Gorghiu langa casa minorei sechestrata in Sighetu Marmatiei

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cazul fetei de 13 ani disparuta de acasa acasa marti, 7 noiembrie, din Sighetu Marmatiei a facut inconjurul Romaniei dupa ce parintii au cerut ajutor pe internet si au oferit si o recompensa de 10.000 de euro. Melinda a fost gasita in casa unui barbat de 34 de ani, despre care autoritatile spun ca ar fi abuzat-o. Potrivit Observator de la Antena 1, citat de observatornews.ro toata spuma PNL-ului s-a distrat in casa vecina cu locul unde se afla tanara sechestrata. Nimeni nu a stiut nimic.

Nu se stie cum si de ce dar niciunul din vecinii care au vazut o pe fata nu a facut legatura cu cazul atat de mediatizat. Si asta desi sute de oameni au rascolit micul oras in cautarea ei.

Mai mult, in weekend perete in perete cu locuinta unde era fata a avut loc o mare petrecere a liberalailor, la care au participat seful senatului Nicolae Ciuca, fostul ministru de interne Lucian Bode, monistrul Justitiei Alina Gorghiu si ministrul Culturii Raluca Turcan.

Camerele de supraveghere din oras au surprins-o cum a plecat de acasa si cum ajunge chiar in zona centrala, in miezul zilei. Reapare la ora 17, intr-un mic magazin de unde isi cumpara doar o sticla cu apa. Este singura si nu cere ajutor. Dar intre cele doua moment nu mai are geaca. In aceiasi zi, parintii au dat alerta.

Fata este acum la spital si primeste consiliere psihologica. Potrivit surselor Observator copila de 13 ani prezinta leziuni la ambele maini.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version