13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăACTUALITATEMinistrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu: Vinovaţii pentru producerea tragediei de la Crevedia...

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu: Vinovaţii pentru producerea tragediei de la Crevedia trebuie să fie identificaţi pentru a răspunde conform legii

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, afirmă că vinovaţii pentru producerea tragediei de la Crevedia trebuie să fie identificaţi pentru a răspunde conform legii.

“Într-un moment foarte greu, încep acest mesaj prin a transmite condoleanţe persoanelor îndurerate după tragicul incident din judeţul Dâmboviţa. Gândurile mele se îndreaptă şi spre oamenii care au fost răniţi, de asemenea spre curajoşii pompieri-salvatori, poliţişti şi jandarmi, care şi-au pus misiunea în slujba cetăţenilor mai presus de propria integritate fizică”, a scris el pe Facebook.

El a reiterat faptul că a fost activat Mecanismul European de Protecţie Civilă pentru a asigura, la decizia medicilor, eventuale transferuri pentru tratament în străinătate.

“Am fost împreună cu premierul Marcel Ciolacu la spitalele Floreasca şi Bagdasar, în care au fost transportaţi răniţii. Am operaţionalizat imediat celula de criză la minister şi voi continua să manifest atenţie şi să urmăresc evoluţia situaţiei până la final”, a adăugat Predoiu.

Ministrul de Interne le-a mulţumit pompierilor-salvatori, poliţiştilor şi jandarmilor care au asigurat măsurile necesare pentru finalizarea intervenţiei şi limitarea efectelor exploziilor şi incendiului.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat că primii pacienţi răniţi în exploziile de la Crevedia vor fi transferaţi Bruxelles duminică noapte, la ora 3,30. 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version