24.3 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăACTUALITATEPrimarul PSD din Caracal, tatal patronului statiei GPL explodate la Crevedia: ”Imi...

Primarul PSD din Caracal, tatal patronului statiei GPL explodate la Crevedia: ”Imi voi sprijini baiatul pentru ca este un copil extraordinar care munceste de 20 de ani in aceasta bransa. Munca cinstita si corecta”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Primarul PSD din Caracal, Ion Doldurea, a declarat sambata noapte ca fiul lui a muncit „cinstit si corect” si ca il va sprijini. Fiul lui este patronul statiei GPL din Crevedia.

„Nu stiam despre ce este vorba. Va dati seama ca nu sunt genul de om care sa spuna asa ceva. Nu stiam cine a murit. Nu aveam detalii cand am fost sunat. Stiam doar ca sunt niste oameni raniti. Eu sunt plecat din tara. Ma voi intoarce maine. Imi voi sprijini baiatul pentru ca este un copil extraordinar care munceste de 20 de ani in aceasta bransa. Ce a realizat a realizat prin munca lui, niciodata altcumva. Munca cinstita si corecta. Sa nu mai spuna lumea de beizadele pentru ca nu este asa. Eu sunt primar de doi ani si ceva. Nu am beneficii de pe urma GPL. Am lucrat in aceasta bransa pana acum cinci ani”, a declarat primarul PSD din Caracal pentru DC News.

„Eu sunt iesit din aceasta afacere cu gazul de vreo cinci-sase ani. Acolo nu era depozit cum tot aud la televizor. Sunt aberatii. Era locul in care masinile se parcau. Masinile trebuiau sa plece dimineata la distributie. Asa se face la orice firma. Poate ca totul a pornit de la o masina care a sosit in curte, i s-o fi rupt vreo supapa, s-a umplut de fum si a fost incendiu. De aici, probabil, a izbucnit dezastrul.

„Nu erau cisterne ingropate. Sunt cisterne obisnuite, care merg pe strada. Nu se pune problema de altceva. Cisterne care transporta gaz. Nu era niciun depozit, nu era nimic. A fost un din asta de distributie, dar nu mai functiona de cativa ani. Acum era punctul in care opreau soferii sa doarma, mai opreau masinile pentru a nu sta in strada. Cand soseau, parcau acolo si plecau dupa ce faceau distributia. Nu era un depozit. Era ca un loc de parcare”, a mai spus primarul din Caracal.

Statia GPL din Crevedia, care a explodat sambata seara, este controlata de o firma al carei actionar maoritar este Ionut Daniel Doldurea, fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea. Pana acum s-au inregistrat un deces si cel putin 46 de victime cu arsuri grave, opt fiind intubati.

Din verificarile efectuate, s-a stabilit faptul ca societatea avea activitatea suspendata si ar fi trebuit sa functioneze ca parcare pentru cisternele societatii.

Firma se numeste Flagas SRL. Actionarii firmei  sunt Ionut Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionut Stinga (49%).

Ionut Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea. Cifra de afaceri a firmei Flagas SRL in anul 2022 a fost de 595 de milioane de lei.

Primarul din Caracal a confirmat aceste informatii la Romania TV.

„Am reusit sa aflam adevarul. Am vorbit cu primarul din Caracal. Mi-a povestit urmatoarele aspecte! Spune astfel: Roxana, am plecat de urgenta din strainatate, la un simpozion. Acum am ajuns acolo! Dar iau primul avion spre Romania. Intr-adevar, aceasta statie care a luat foc este a fiului meu Ionut. Ionut este acolo. Este cu procuratura dupa el! Nu mai functiona statia respectiva! Eu nu stiu ca baiatul meu sa fi facut ilegalitati! Inteleg ca sunt si doi pakistanezi muncitori, dati disparuti. Statia GPL care a explodat la Crevedia apartine familiei primarului din Caracal Ion Doldurea”, a declarat Roxana Ciuca, la Romania TV.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version