8.3 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăACTUALITATEN-a trecut nici o zi si PSD il AMENINTA pe Iohannis cu...

N-a trecut nici o zi si PSD il AMENINTA pe Iohannis cu suspendarea: Asta e inalta tradare fata de romani!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Televiziunile Antena 3 și Romania TV dezbat din această dimineață dacă președintele Klaus Iohannis va fi suspendat dacă nu acceptă numirea lui Liviu Dragnea ca premier știindu-se că acesta este condamnat definitiv. Pe lângă acestea, o avertizare a venit chiar de la un lider politic PSD. Mai mult, Victor Ponta îl acuză de Înaltă Trădare față de români!

Presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat luni ca Liviu Dragnea este cel mai bun candidat pentru functia de premier si l-a avertizat pe presedintele Klaus Iohannis ca ar putea fi suspendat de Parlament daca refuza propunerea PSD, informează hotnews.ro.

15497664_355318588169018_2103255675_n

“Din punctul meu de vedere, si am discutat si cu colegii mei, cel mai bun candidat este Liviu Dragnea… Presedintele trebuie sa respecte vointa poporului. Si la procentele pe care le avem si la redistribuirea de care vom beneficia, credem ca suntem indreptatiti sa solicitam foarte clar: premierul la PSD”, a spus Dirzu, citat de Agerpres.

Intrebat in conferinta de presa daca PSD ar sustine suspendarea lui Klaus Iohannis in cazul unui refuz, Dirzu a spus ca nu s-a discutat inca acest aspect, dar ca ar fi posibil acest lucru: “Nu s-a discutat inca, ar fi posibila o chestiune de genul respectiv pentru ca, inca odata, consider ca vointa cetateanului sau a votantului este suprema’.

Pe Facebook, Victor Ponta „Daca maine BEC si AEP valideaza rezultatele alegerilor in conformitate cu Art. 100 alin 1 din Constitutie Romania are un guvern interimar ! Acest guvern poate lua doar decizii de administrare curenta – dar nu poate propune proiecte de legi sau ordonante de urgenta ( nici vorba de Legea Bugetului pe 2017)!

Daca Presedintele Iohannis are o minima responsabilitate fata de binele tarii si respect fata de voturile romanilor trebuie sa nominalizeze cat mai repede un candidat pentru functia de Prim Ministru propus de PSD !

Orice intarziere sau sicana politica reprezinta chiar inalta tradare fata de romani! Sie verstehen ?”

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version