29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEInternationalNoi MARTURII ies la iveala privind avionul disparut Malaysia Airlines: "Zbura atat...

Noi MARTURII ies la iveala privind avionul disparut Malaysia Airlines: „Zbura atat de jos ca puteam sa vad clar usile”

in:

Stiri pe acelasi subiect

S-a intamplat la Beijing! Un inger a cazut din cer!

Stirea face inconjorul lumii, desi este vorba despre o...

Tecau, in finala China Open

Vesti bune de la turneul China Open. Perechea formata...

Noi marturii postate pe un site de stiri local dau batai de cap politistilor care se afla in cautarea avionului disparut Malaysia Airlines, potrivit marturiilor locuitorii au vazut un avion mare care zbura asa de jos incat se puteau vedea clar usile.

Intr-un comuicat postat marti seara, politia a anuntat ca examineaza informatiile de pe un site de Internet al presei locale, Haveeru, potrivit caruia locuitorii au vazut un avion mare care survola o insula izolata a arhipelagului, Kuva Huvadhoo, la 8 martie.

„Politia analizeaza informatiile din presa care arata ca un avion care zbura la altitudine joasa a fost vazut deasupra Kuda Huvadhoo”, potrivit acestui comunicat.

Mai multe piste false au fost deja explorate dupa marturiile oamenilor care afirmau ca au vazut avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut misterios cu 239 de persoane la bord. Avionul a decolat din Kuala Lumpur sambata, 8 martie, ora 00.41 (vineri, 18.41 ora Romaniei) in directia Beijing.

Martorii oculari citati de site-ul Haveeru afirma ca au vazut un avion cu benzi rosii indreptandu-se catre punctul sudic al arhipelagului.

„Nu am vazut niciodata un avion zburand la o altitudine asa de joasa deasupra insulei noastre. Am vazut hidravioane, dar acesta nu era asa ceva. Puteam chiar sa vad clar usile”, declara una dintre persoanele citate de site.

Jurnalistul site-ului Farah Ahmed a declarat ca a strans mai multe declaratii similare.

„Aceste persoane au auzit mai intai un zgomot puternic facut de un avion care zbura neobisnuit de jos si au iesit sa il vada”, a declarat jurnalistului prin telefon pentru AFP, din capitala Maldive, Male, de unde decoleaza si aterizeaza in fiecare zi zeci de avioane ce transporta turisti.

Disparitia avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines mobilizeaza eforturile a peste 25 de tari in regiuni vaste ale lumii: din nordul Thailandei in Asia Centrala pentru coridorul nordic (care acopera o parte din China), din Indonezia in sudul Oceanului Indian pentru coridorul sudic.

Insulele Maldive sunt situate departe de zonele de cautare.

Sursa: mediafax.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version