6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiO tanara care a supravietuit Colectiv a fost UMILITA in ultimul hal...

O tanara care a supravietuit Colectiv a fost UMILITA in ultimul hal de seful ei, la locul de munca! Motivul este INCREDIBIL!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O tragedie care a lăsat în urmă 64 de familii îndoliate şi altele care se luptă cu suferinţele tinerilor cu arsuri grave nu a fost un necaz suficient de mare şi pentru un patron bucureştean. Bărbatul a avut un comportament inexplicabil faţă de angajata sa, o tânără care s-a aflat în noaptea fatidică de 30 octombrie în clubul Colectiv.

A scăpat cu viaţă din infern, dar a trăit o umilinţă fără margini. Corina Gabriela Ioniţă, una dintre tinerele care se afla la concertul trupei „Goodbye to Gravity”, a lipsit mult de la slujbă după tragedie. A fost transportată la un spital din Marea Britanie, unde s-a recuperat, însă urmele incendiului i-am mai rămas pe braţe. Angajata unei case de amanet, Corina a trecut prin momente cumplite când s-a întors la serviciu.

Tânăra a povestit că şefului ei nu prea i-a picat bine că a fost obligat prin lege să-i plătească concediul medical prelungit.

Nemulţumirile bărbatului au atins punctul culminant înainte de Paşte când enervat că angajată ar fi sunat să afle care este programul de sărbători, s-a gândit că ar fi mai bine să o concedieze. Acest lucru a scos la iveală, faptul că tânăra era umilită constant de şeful ei. În loc să o compătimească, pentru tot calvarul şi rănile grave de pe mâini, lui îi păreau dizgraţioase braţele tinerei.

Cititi mai multe pe www.click.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version