13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiPrimul proiect inovativ al unui candidat in Bucuresti! Stefan Florescu vrea sa...

Primul proiect inovativ al unui candidat in Bucuresti! Stefan Florescu vrea sa transforme Sectorul 6 intr-unul modern!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Desi numerosi politicieni si-au anuntat pana acum candidatura la alegerile locale in Bucuresti, putini sunt cei care au si prezentat un proiect serios, de viitor. 

Candidatul independent la primaria Sectorului 6 din Bucuresti a prezentat in cursul zilei de miercuri un proiect revolutionar pentru Capitala, care ar putea transforma Sectorul 6 in cel mai inteligent si prietenos cu mediul din Bucuresti.

Stefan Florescu isi propune sa economiseasca pana la 70 la suta din energia electrica, printr-un sistem inteligent de iluminare stradala. Acesta este doar una dintre ideile propuse de Florescu.

”Este un proiect pentru viitor, care va duce Sectorul 6 la un alt nivel de dezvoltare. Printre avantajele aplicației se numără eficientizarea iluminatului stradal inteligent, prin economisirea cu până la 70% a energiei electrice, gestionarea transportului public, prin facilitarea informațiilor din trafic, de la distanță, în timp real sau a parcărilor inteligente, care ar conduce la fluidizarea traficului din sector, rezolvând problema lipsei locurilor de parcare. Wireless în parcurile, grădinile de cartier, spații publice administrate de Autoritatea Locală Sector 6, în piețele agroalimentare; de asemenea, tot în piețele Sectorului 6 vor fi instalate monitoare pe care vor fi transmise în timp real ședințele Consiliului Local Sector 6, pentru ca oamenii să poată vedea cine, ce și cum decide în interesul lor. Iată câteva dintre proiectele pe care le voi pune în practică începând din 5 iunie 2016, pentru dezvoltarea Sectorului 6”, a anuntat Stefan Florescu, presedintele Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet.

smart city

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version