27 C
București
luni, iunie 24, 2024
AcasăSocialAngajariPolitistii din Romania au sute de mii de lei in conturi pe...

Politistii din Romania au sute de mii de lei in conturi pe care nu-i pot justifica: Au picat bani din cer!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Patru politisti, printre care se afla si un fost comandat al IPJ Constanta, nu pot justifica cu documente obtinerea de venituri in cuantum total de 1,3 milioane de lei, transmite Agentia Nationala de Integritate (ANI), citata de Agerpres.

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au constatat existenta unei diferente nejustificate de 111.593 lei intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Ciprian Decean, functionar public cu statut special in cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane – Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia. In acest caz a fost sesizata Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Alba Iulia.

ANI a mai constatat existenta unei diferente nejustificate de 454.614 lei intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Gheorghe Butur, functionar public cu statut special – agent de politie in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Cluj – Politia Municipiului Gherla. A fost sesizata Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Cluj.

De asemenea, ANI a constatat existenta unei diferente nejustificate in cuantum de 344.132 lei intre averea dobandita si veniturile realizate de Constantin Dancu, fost inspector sef al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta. Cazul acestuia va ajunge la Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Constanta.

Totodata, Ion Doinel Lefter, functionar public in cadrul Politiei Locale Sector 2, nu poate justifica suma de 445.632 lei prin veniturile realizate.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version