27 C
București
luni, iunie 24, 2024
AcasăACTUALITATEPoliticaPonta e TERMINAT! VA FI ARESTAT IN FEBRUARIE!

Ponta e TERMINAT! VA FI ARESTAT IN FEBRUARIE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ponta este al doilea prim ministru care va ajunge dupa gratii. Asta e declarat primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie dupa excluderea sa din PSD.

marian Vanghelie

„Ponta este un om terminat. Va fi al doilea prim ministru roman care va face inchisoare. In februarie va fi dat jos din functia de premier si arestat”, a spus Marian Vanghelie, joi, la iesirea din sedinta Comitetului Executiv National a PSD, potrivit Curentul.

Aceasta declaratie se adauga celorlalte afirmatii extrem de dure ale lui Marian Vanghelie, in care se arata revoltat de decizia colegilor din PSD.

„Am iesit din sala ca mi-a fost greata. N-am vazut asa executii nici la comunisti. In perioada urmatoare baietii astia o sa vada unde ii duce viata (…) O chestie foarte amestecata, foarte complicata si foarte penibila. A fost o executie! (…) Le e frica de congres celor doi care au pierdut alegerile: dl. Ponta si dl. Dragnea. Acest rezultat s-a incercat sa se aranjeze de o saptamana. Dl Ponta, cat a fost in Dubai, l-a lasat pe dl. Dragnea sa se ocupe de partid, ca sa faca jocul asta manipulatoriu. Am pierdut alegerile si nu ne dam seama ca nu putem sa ne prezentam cu acelasi candidat peste 5 ani si cu Liviu Dragnea, sef de campanie. Le spune Iohannis: ‘Mai, baieti, mai, iarasi ati venit?’ Ce sa faca echipa asta? E pierduta!”, a declarat Marian Vanghelie, la iesirea de la CExN.

In aceeasi sedinta, au mai fost exclusi din PSD senatorul Dan Sova si Mircea Geoana. Deciziile s-au luat cu 80 de voturi pentru, doua abtineri si doua impotriva. cei care au votat impotriva excluderilor au fost Ion Iliescu si Catalin Ivan.

Sursa: B365

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version