18.5 C
București
duminică, aprilie 28, 2024
AcasăACTUALITATEPonta il acuza pe Iohannis de incendiul din Bamboo: E PIROMAN! Va...

Ponta il acuza pe Iohannis de incendiul din Bamboo: E PIROMAN! Va arde tot pana obtine controlul!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Avion in flacari la Tokyo, a reusit sa evite o tragedie

Un avion al Japan Airlines în flăcări a aterizat...

Pensiune celebra din Prahova s-a facut scrum! Ce s-a intamplat cu Ferma Dacilor?

O pensiune celebra din judetul Prahova s-a facut scrum...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Fostul premier Victor Ponta a publicat sambata un comentariu, la un mesaj de pe pagina sa de Facebook , in care afirma ca presedintele Klaus Iohannis „este piroman” si ca  „Romania va „arde” pana tot controlul revine la Iohannis si la „Sistem” „.

Comentariul lui Ponta a venit ca raspuns la intrebarea unui utilizator al retelei de socializare, Tina Memete: „E simpla coincidenta sau ne trezim cu cate un incendiu ori de cate ori presedintelui Johannis nu-i convine cate un prim ministru? O fi piroman?”, a scris utilizatorul Tina Memete intr-un comentariu,  la un mesaj publicat sambata pe pagina de Facebok a lui Victor Ponta, citat de Hotnews.ro.

Mesajul lui Ponta contine adresa unui articol cu titlul „COMENTARIU Colectiv si Bamboo – doua incendii, acelasi discurs la Iohannis”, publicat pe site-ul stiripesurse.ro, si urmatorul mesaj: Dl Iohannis si „Propaganda” o sa ceara iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reusit sa faca sa „moara oameni”? Mai incearca o data ….Asta ca sa vina iar Guvernul „Lui” tehnocrat – cel care a dat Hotararea de Guvern de mai jos ”


sursa foto: Captura Facebook

Ponta a publicat mesajul indicat mai sus in contextul incendiului care a distrus, in noaptea de vineri spre sambata, clubul Bamboo din capitala, In urma incendiului de proportii, 44 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version