Acasă ACTUALITATE Premierul Orban anunta „o noua mostra de iresponsabilitate din partea PSD”

Premierul Orban anunta „o noua mostra de iresponsabilitate din partea PSD”

284

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, dupa sedinta Biroului Politic National al PNL ca decizia PSD de a depune o motiune de cenzura este „o noua mostra de iresponsabilitate”.

”PNL este cel mai serios si cel mai puternic partid de pe esicherul politic. Este un partid care si-a asumat raspunderea guvernarii. Sa vii sa depui motiune de cenzura fara niciun motiv palpabil, asta este o noua mostra de iresponsabilitate din partea PSD. Nu exista niciun motiv pentru o astfel de motiune de cenzura, Guvernul pe care il conduc si-a facut datoria fata de Romania cu varf si indesat. Am reusit sa gestionam pandemia, am reusit sa adoptam masuri de relansare economica, eu zic ca vom merge cu fruntea sus in fata oamenilor. Avem grija fata de oameni!

Ma bazez pe orice parlamentar care are o urma de bun simt, care intelege interesul Romaniei! Imediat ce PSD va declansa procedura motiunii de cenzura, evident ca vom incepe toate discutiile necesare pentru a mentine stabilitatea guvernarii, pentru a continua masurile de relansare economica”, a declarat Ludovic Orban.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos