36 C
București
vineri, iulie 12, 2024
AcasăStirea zileiNeamtPSD duce MITA ELECTORALA la un alt nivel: Cardul Cetateanului, cu excursii...

PSD duce MITA ELECTORALA la un alt nivel: Cardul Cetateanului, cu excursii gratuite si servicii medicale decontate de partid!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Deși nu a început campania electorală pentru alegerile locale, în anumite zone din țară unii politicieni au furat startul. Deocamdată, cea mai tare promisiune electorală vine din tabăra PSD. Mai exact, Liviu Harbuz vrea să câștige primăria Piatra Neamț cu „Cardul Cetățeanului”, un card pe care mulți locuitori l-au primit în poștă în Săptămâna Mare.

Cardul Cetățeanului are puteri mai ceva ca-n filme. Cu el se va putea demite primarul și chiar de a decide hotărârile de Consiliu Local, Constituția și legile țării părând a nu avea nicio valoare în fața acestui card.

Suplimentar, cardul va putea fi folosit pentru:

– Transportul gratuit cu troleibuzul;

– Înregistrarea copiilor la creșe și grădinițe;

– Reduceri la bilete pentru evenimente culturale (teatru, film, concerte)

– Reduceri la biletele de acces la activități recreative din Ștrand și Baza Hipică precum și la competiții sportive

– Centrele de permanență pentru asistență medicală

– Și totul culminează cu…Reduceri la deplasările organizate de Primărie la lăcașele de cult creștine (deplasări la evenimente organizate cu ocazia sărbătorilor precum Sfânta Parascheva, deplasări la mormântul lui Arsenie Boca, vizite la Muntele Athos, etc.)

Despre costurile acestui card care va ajunge în mâna a 98.000 de locuitori (doar cei care au peste 18 ani) și a sistemului de operare/citire a acestora nu se menționează decât că „nu vor fi suportate din bani publici”, scrie stiri-neamt.ro

content-imagecontent-image

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version