9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăStirea zileiSimona Halep a DAT LOVITURA! Un sponsor DE TALIE MONDIALA i-a oferit...

Simona Halep a DAT LOVITURA! Un sponsor DE TALIE MONDIALA i-a oferit un contract URIAS!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Simona Halep, a treia jucătoare din clasamentul WTA, va semna un super contract cu fima elveţiană de ceasuri de lux Hublot. Constănţeanca a mers deja la sediul companiei, acolo unde a stabilit toate detaliile contractului, înţelegerea urmând a fi oficializată în curând.

Site-ul doartenis.ro dezvăluie că omul care a intermediat afacerea este Ion Ţiriac, managerul din umbră al Simonei Halep. Simona va deveni imaginea firmei care îi mai sponsorizează şi pe Diego Maradona, Usain Bolt sau Ilie Năstase. De asemenea, Halep intră în rândul celebrilor tenismeni care sunt imaginea unor firme de ceasuri de lux: Rafael Nadal, care joacă cu un ceas de 700.000 de dolari la mână (Richard Mille), Roger Federer (Rolex), Maria Şarapova (Tag Heuer), Serena Williams (Audemars Piguet) sau Stan Wawrinka (Audemars Piguet).

Simona s-a fotografiat marţi la sediul Hublot, exprimându-şi entuziasmul pe pagina personală de Instagram: „A fost extraordinar să vizitez fabrica Hublot”. Campioana de la Indian Wells îşi măreşte visteria cu sponsori, ajungând la 6 contracte de publicitate: Adidas, sponsorul tehnic cu care până în prezent are cel mai consistent contract (1 milion de dolari pe an), Dedeman (500.000 de euro pe an), Vodafone (300.000 de euro pe an), Dorna, Wilson şi Hublot.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version