17.6 C
București
marți, aprilie 30, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiVarstnicii din Sectorul 6 au incepand de joi un nou camin!

Varstnicii din Sectorul 6 au incepand de joi un nou camin!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Fundatia Din Suflet, Pentru Suflet a inagurat in Joia Mare un nou asezamant pe varstnici in cartierul Giulesti, din Sectorul 6.

Noul camin pentru batrani va putea gazdui 45 de persoane si se adreseaza tuturor varstnicilor din Sectorul 6 al Bucurestiului.

”In Joia Mare a Pastelui, am fost deosebit de onorat sa particip, alaturi de cele 3 fiice ale mele, la inaugurarea noului asezamant pentru varstnici Casa Giulia. Cu o capacitate de 45 de locuri, acesta este situat pe Calea Giulesti si a fost edificat prin implicarea unor oameni inimosi, cu care Fundatia Din Suflet, Pentru Suflet dezvolta un parteneriat de durata, cu rezultate deosebite in planul sprijinirii categoriilor sociale defavorizate. Francisca, Rayna si Aida au simtit sa-i bucure pe bunicii ocrotiti aici cu daruri specifice Sarbatorii Pascale care se apropie. In spiritul dragostei de oameni le-am crescut si sunt mandru ca si ele simt sa-si ajute semenii! Din Suflet, Pentru Suflet, daruim de Paste zambete, atentie si grija varstnicilor din Sectorul 6!”, a declarat Stefan Florescu, presedintele Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version