10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO - Cel mai PENIBIL discurs din istoria moderna a Parlamentului Romaniei:...

VIDEO – Cel mai PENIBIL discurs din istoria moderna a Parlamentului Romaniei: Deputatul PSD, Andreea Cosma, fiica unui celebru BARON pesedist!

in:

Stiri pe acelasi subiect

CTP despre discursul lui Putin: „Fiți atenți că vă spargem, să moară mama Rusia!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că Vladimir Putin, aflat...

Deputatul Popa cere demisia lui Daea pentru incompetență: Să se apuce de numărat cormorani!

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, consideră că „neglijența”...

Cine si-a batut joc de discursul lui Zelenski? Transmisie dezastruoasa in Parlamentul Romaniei

Modul in care autoritatile romane au gestionat tehnic transmiterea...

Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului președinte al Consiliului Juedețean Prahova, a ținut de curând un discurs la tribuna Parlamentului. Aceasta a citit pe nerăsuflate un text pe tema alegerilor din Franța.

Potrivit site-ului Camerei Deputaților, Andreea Cosma a mai luat cuvântul o singură dată de când se află în Parlament. Acest lucru s-a produs în momentul în care a depus jurământul. În schimb, fiica baronului de Prahova a devenit cunoscută la începutul lunii februarie, când a agresat un deputat de la USR.

Andreea Cosma, care s-a aflat pe locul al șaptelea pe lista pentru Camera Deputațlor a PSD Prahova, a devenit parlamentar în condițiile în care doi dintre candidații poziționați înaintea sa pe locuri eligibile au renunțat la mandat, arata Aktual24.ro.

La fel ca tatăl ei, Andreea Cosma apare și ea într-un dosar de corupție. Ea a fost trimisă în judecată de DNA, alături de fostul președinte al CJ Prahova din perioada 2004-2008, Florin Anghel, pentru vânzarea subevaluată a cazărmii „Ciuperceasca”, care a intrat în activul Parcului Industrial Plopeni după un schimb de terenuri cu MApN.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version