34.5 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO-Cum arata Dragnea dupa aproape 400 de zile de puscarie

VIDEO-Cum arata Dragnea dupa aproape 400 de zile de puscarie

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vreme de mulți ani a fost tatucul politicii romanesti, numărul 1 în PSD. Asta, până pe 27 mai 2019, la o zi de la alegerile parlamentare, când liderul PSD de la acea vreme, și, totodată, șeful Camerei Deputaților, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

După 396 de zile de închisoare, lui Liviu Dragnea i s-a permis să acorde un interviu pentru presă. Anca Alexandrescu, fosta sa consilieră, devenită jurnalistă la Realitatea PLUS i-a adresat întrebări, printr-o aplicație video, fostului său șef.

Dragnea s-a mai îngrășat în închisoare și a decis să își radă și celebra mustață.

În dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live – EXCLUSIV Realitatea PLUS – PRIMUL INTERVIU al lui Liviu Dragnea din închisoare. Fostul lider PSD rupe tăcerea BOMBĂ: Cine a stat în spatele lui Liviu Dragnea în ascensiune. DEZVĂLUIRI despre nume grele din instituții

Publicată de Realitatea.NET pe Joi, 25 iunie 2020

Ultimele stiri