28 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasăDosarVIDEO - Interviu din puscarie cu Sorin Ovidiu Vantu: Ce se întâmplă...

VIDEO – Interviu din puscarie cu Sorin Ovidiu Vantu: Ce se întâmplă acum în România e o operațiune a FBI și CIA, Kovesi va fi SACRIFICATA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua inselatorie pe WhatsApp. Metoda interviului de angajare!

O noua inselatorie face valuri pe WhatsApp si are...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Kovesi distruge un mit: România nu este cea mai coruptă țară din UE

“România nu este cea mai coruptă țară din UE”,...

În interviul acordat din arest lui Radu Banciu, Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit despre felul în care vede el felul în care se conduce lumea și a declarat că toate acțiunile din prezent sunt orchestrate de către serviciile de informații americani, iar oameni precum Kovesi și Coldea sunt scoși în față pentru a fi sacrificați ca să se acopere cei care fac de fapt jocurile.

„Ceea ce se întâmplă acum în România nu este altceva decât o operațiune a celor de peste Ocean, a domnilor din America care îi sacrifică pe ăștia doi (nr. Kovesi și Coldea)  să își spele fața. Atât parchetele din România cât și serviciile de informație au fost infestate ai serviciilor de informație din America, CIA, FBI. Ei au coordonat, Băsescu nu a făcut altceva decât să le dea acces pentru a își păstra scaunul și a mai lua un mandat. Apoi au dat un ordin pentru a se amflica recruitmentul în politică, în media.Sistemul este următorul: Traian Băsescu ca să fie uns ca președinte al României a dat acces americanilor la modul acesta. Americanii au luat Serviciul Român de Informații prin care au cotropit tot ce le-a trecut din suprafața de acțiune a autorităților române.Jocul de distrugere a tuturor centrelor de putere din România nu este gândit de Băsescu. Ăsta e vai mama lui, nu gândește de aici până mâine. Așa se controla serviciul, iar serviciul controlează la rândul lui și în ziua de astăzi. Domnul Hellvig nu face altceva decât să livreze în continuare americanilor ceea ce au nevoie, iar americani i-au scos în faţă pe Coldea și Kovesi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitea din spate.Nu i-ați văzut pe americani? Dar puteți întreba orice paznic! Câte birouri aveau alocate la Parchete, în SRI, ofițerii de la FBI și CIA. Vechii comisari sovietici se cheamă astăzi John, Walker, Smith și așa mai departe”, a afirmat Sorin Ovidiu Vîntu.

INTERVIUL INTEGRAL:

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version