13.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDosarCe coloana vertebrala are premierul Romaniei? Acum 20 de ani acuza Casa...

Ce coloana vertebrala are premierul Romaniei? Acum 20 de ani acuza Casa Regala de TRADARE DE TARA, astazi o LAUDA si o da exemplu!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Principesa Moştenitoare Margareta şi principele Radu au găzduit, marţi, la Palatul Elisabeta, o serată dedicată celebrării a 20 de ani de diplomaţie a familiei regale. Prezent la eveniment, premierul Sorin Grindeanu a afirmat că experienţa diplomatică şi prestigiul Casei Regale sunt necesare României şi în contextul discuţiilor privind viitorul Europei.

FLUX 24 prezintă o înregistrare cu actualul premier Sorin Grindeanu din 1996 pe când acesta era student și în care îl acuză pe Regele Mihai că a fost decorat de URSS și îl critica foarte dur.

Marți seară, Grindeanu a lăudat Familia Regală pentru evenimentele de exact acum 20 ani pe care le înfiera atunci. 

FLUX 24 prezintă și această înregistrare,

Primul-ministru Sorin Grindeanu a afirmat marți seară că rolul Casei Regale în integrarea ţării noastre în structurile europene şi euroatlantice este ”unul dintre cele mai frumoase exemple de dragoste, dăruire şi loialitate pentru ţară”. Grindeanu a susţinut că unul dintre semnele evoluţiei României în ultimii 20 de ani este relaţia dintre autorităţile statului şi Casa Regală.

 ”Acum 20 de ani România începea să conteze din nou în Europa şi în lume graţie eforturilor familiei regale. Ţinem minte cu toţii turneul impresionant pe care Majestăţile Lor Regele Mihai şi Regina Ana le-au desfăşurat în cele mai importante cancelarii şi case regale pentru a pleda cauza ţării noastre. Alteţele Voastre Regale le-aţi fost alături în multe dintre aceste vizite şi, cu nobleţe, le continuaţi acum efortul”, s-a adresat Grindeanu principesei Margareta şi principelui Radu.

Şeful Guvernului i-a rugat să fie în continuare alături de România pentru a susţine cauza unei Europe puternice şi de unite. ”Avem nevoie de experienţa diplomatică, deschiderea şi prestigiul de care Alteţele Voastre Regale vă bucuraţi şi sunt convins că împreună vom reuşi să păstrăm nealterat visul european pentru generaţiile viitoare. Orice proiect de ţară am avea, acesta nu poate fi realizat decât dacă ne vom raporta la valorile pe care înaintaşii noştri le-au transmis”, consideră Sorin Grindeanu.

El a asigurat familia regală de preţuirea sa. ”Când treburile ţării vor fi mai apăsătoare şi mai grele, mă voi gândi la dragostea de ţară pe care Casa Regală a pus-o înaintea oricăror provocări pe care a trebuit să le înfrunte şi atunci nimic nu îmi va mai părea greu”, a conchis Grindeanu.

Primul-ministru Sorin Grindeanu s-a întâlnit, pe 7 martie, cu şeful Casei Regale, Andrew Popper, subiectul discuţiei fiind modalităţile de colaborare dintre Guvern şi Familia Regală pentru ”susţinerea interesului naţional”.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version