30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO-Ucrainenii nu se joaca: Politician corupt, luat pe sus si aruncat la...

VIDEO-Ucrainenii nu se joaca: Politician corupt, luat pe sus si aruncat la tomberon!

in:

Stiri pe acelasi subiect

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Scenă șocantă în Ucraina. Un fost deputat a fost luat pe sus de pe stradă și aruncat într-o ghenă de gunoi, iar apoi a fost stropit cu un lichid despre care presa susține că ar fi fost urină. Gestul, motivat de revoltă, a venit după ce politicianul a făcut-o nenorocită pe iubita unui tânăr devenit erou național, care a căzut în lupta împotriva invadatorilor ruși. 

Totul a pornit din momentul în care fostul deputat Taras Chornovil, într-o postare pe Telegram, a insultat-o pe Alina Mihailova, medic militar și fosta iubită a unui erou local care a murit în luptă, Dimitro Koțiubail, cunoscut drept Da Vinci.

Pentru a-l pedepsi, mai mulți activiști l-au pândit pe fostul deputat când a iești din locuință, l-au stropit la început cu o substanță verde, apoi l-au luat de mâini și de picioare și l-au aruncat într-un container. 
 
După ce a ieșit din tomberon, politicianul a fost stropit de un protestatar cu un lichid dintr-o pungă, despre care presa scrie că ar fi fost urină.

Chornovil, un vechi adversar al lui Volodimir Zelenski, a dat vina pe acesta, afirmând că a fost victima unei „acțiunea” ordonată, în semn de răzbunare pentru că a criticat autoritățile, scrie myc.news.

Politicanul este cunoscut pentru postările sale agresive la adresa celor care se află de partea puterii de la Kiev și împotriva invaziei rusești.
 

YouTube video player
Radu Craciun
video - reporter

Ultimele stiri

Exit mobile version