25.1 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO Revolta in Bistrita: Un barbat a taiat o padure pentru ca...

VIDEO Revolta in Bistrita: Un barbat a taiat o padure pentru ca nu avea destul loc de gratar

in:

Stiri pe acelasi subiect

Locuitorii de pe strada Viorelelor, din localitatea bistrițeană Valea Jelnei, sunt revoltați de gestul unui vecin care a defrișat păduricea care se învecina cu curtea sa, spunând că vrea un loc de grătar ”generos”. 

Vecinii bistrițeanului din Valea Jelnei spun că acesta și-a construit o casă, dar a observat ulterior că locul care îi rămăsese nu era destul de ”generos” pentru a-și amenaja și un spațiu pentru grătar, astfel încât a trecut la defrișarea pomilor învecinați cu terenul său.

„A zis că nu are loc destul de grătare. Așa că și-a adus un buldo și s-a apucat de defrișat copăceii de acolo, să arunce pământul în surplus până la vecinul în gard, să-și taseze și amenajeze locul după bunul plac!”, s-au plâns cei din zonă, potrivit publicației Bistrițeanul, potrivit romaniatv.net.

Nemulțumirea oamenilor vine mai ales pe fondul alunecărilor de teren, care sunt „la ordinea zilei” pe Valea Jelnei.

„Și copacii ăia au rolul lor. Și zona e cunoscută ca una cu risc de alunecare. Așa că nu poți doar să defrișezi și să nu vii cu întărituri. Păi Doamne ferește de o viitură, vin toate casele la vale?!? Păi ce treabă e asta? Nu știm dacă a avut aprobare sau nu să taie acei copaci. Noi oricum am sesizat și Primăria Bistrița și Ocolul Silvic – care ne-au promis că vor investiga. Nu se poate așa ceva – fiecare să facă ce vrea!” au transmis pe adresa redacției, supărați, locuitorii de pe Viorelelor.

A defrisat pe Valea Jelnei ca sa isi largeasca locul de gratare
YouTube video player
Radu Craciun
video - reporter

Ultimele stiri

Exit mobile version