Acasă Stirea zilei VIN NINSORILE! METEOROLOGII au emis o AVERTIZARE de ninsori, polei si vant...

VIN NINSORILE! METEOROLOGII au emis o AVERTIZARE de ninsori, polei si vant puternic in aproape toata tara, de duminica pana luni

30

Vin ninsorile! Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, polei si vant puternic din noaptea de sambata spre duminica si pana luni dimineata, in Maramures, Transilvania, Crisana si Banat, iar in sudul tarii vor fi precipitatii mixte. 

iarna in Bucuresti

In Maramures, Transilvania, Crisana si Banat, incepand de duminica, ora 02.00, pana luni, la ora 06.00, vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare, iar vantul va avea intensificari temporare cu viteze de pana la 50-60 de kilometri pe ora si vor fi conditii de formare a poleiului.

La munte, vantul va depasi la rafala 70-80 de kilometri pe ora, va ninge viscolit, iar stratul de zapada nou depus va fi de peste 20-25 de centimetri.

Vantul se va intensifica in cursul zilei de duminica si in sudul si in estul tarii, unde vor fi precipitatii slabe mixte si conditii de formare a poleiului, se arata in informarea transmisa de ANM.

In zona montana, vantul va continua sa prezinte intensificari pana in data de 24 decembrie si temporar va spulbera sau va viscoli ninsoarea.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos