16.6 C
București
duminică, martie 17, 2024
AcasăSocialTemperaturile cresc usor! Vezi cum va fi vremea in weekend in toata...

Temperaturile cresc usor! Vezi cum va fi vremea in weekend in toata tara!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Bucurati-va de caldura din weekend. De luni vine gerul!

Bucurati-va de caldura din weekend deoarece meteorologii au emis...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Temperaturile cresc usor in toata tara, cerul va fi de la variabil la senin, cu unele innorari in regiunile estice, unde si vantul va sufla moderat, cu unele intensificari, potrivit mediafax.ro.

Sambata

In TARA:

Temperaturile maxime se vor incadra intre 7…8 grade in depresiuni si 15…16 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, pana la -6 grade. Local in Transilvania si izolat in celelalte regiuni se va produce bruma; se va semnala ceata local in vest si sud-vest si pe arii restranse in rest, mai ales dimineata si noaptea.

In BUCURESTI:

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima 1…2 grade mai scazuta in zona preoraseneasca unde se va produce bruma. Noaptea vor fi conditii de ceata.

La MUNTE:

Desi valorile termice vor creste usor fata de ziua anterioara, vremea se va mentine in continuare mult mai rece decat in mod normal pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil la senin, exceptand zona Carpatilor Orientali, unde in prima parte a zilei vor mai fi unele innorari, insa conditiile de aparitie a precipitatiilor vor fi extrem de reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte.

1vremea

Duminica

In TARA:

Valorile termice vor continua sa creasca usor in toata tara, dar se vor situa tot sub mediile climatologice specifice inceputului de octombrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 12 si 17 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade, mai scazute in estul Transilvaniei pana la -6 grade, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest. Izolat se va produce bruma, in special in Transilvania, iar in zonele joase dimineata si noaptea, local va fi ceata.

La MUNTE:

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va continua sa creasca fata de ziua anterioara.

Ultimele stiri