25 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăACTUALITATE36.000 de militari implicati! NATO mobilizeaza Armata Romana!

36.000 de militari implicati! NATO mobilizeaza Armata Romana!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Rusia amenință că monitorizează Baza Kogălniceanu

Activitățile NATO în Europa de Est și regiunea Mării...

Tineri din România și Bulgaria îi vor invita la vot pe bucureșteni

„Vote, Please!” este un proiect Erasmus+ are o durată...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Armata României participă, în perioada 21 octombrie – 6 noiembrie, la faza a doua – cu trupe în teren, a exerciţiului multinaţional TRIDENT JUNCTURE 15 – TRJE 15, care are loc în San Gregorio, Spania.

Forţele Terestre sunt reprezentate de 75 de militari – un pluton de cercetare din cadrul Batalionului 528 Cercetare „Vlad Ţepeş” care va executa, împreună cu structuri similare din armata belgiană şi spaniolă, infiltrări în dispozitivul inamicului pentru culegerea de date şi informaţii despre forţele acestuia, şi un pluton de decontaminare Radiologică, Biologică şi Chimică din Batalionul 202 Apărare CBRN „General Gheorghe Teleman”, care va avea ca misiuni decontaminarea personalului, tehnicii, echipamentelor şi terenului.

Centrul de operaţii psihologice este reprezentat la exerciţiul din Spania de trei echipe tactice, s-a aratat intr-un comunicat de presa al M.Ap.N, citat de realitatea.net.


Citeste si:

Cum a umilit un batran de 80 de ani intreaga ARMATA UNGARA! Toti cadeau secerati in fata lui!

NU este o gluma! Armata romana MOBILIZEAZA rezervistii pentru aparare! Mobilizare nationala!

Romania si Republica Moldova ISI FAC ARMATA comuna!


În perioada 3 octombrie – 6 noiembrie, Alianţa Nord-Atlantică desfăşoară în Italia, Norvegia, Portugalia şi Spania exerciţiul multinaţional TRIDENT JUNCTURE 15, care are ca scop evaluarea şi certificarea structurilor participante la Forţa de Răspuns a NATO – NRF, pentru anul 2016. NRF este constituită dintr-un pachet de forţe întrunite, multinaţionale, rapid dislocabile, pregătite, antrenate şi certificate pentru îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Exerciţiul, care are două faze, implică participarea a aproximativ 36.000 de militari din peste 30 de state membre ale NATO şi partenere, precum şi a reprezentanţilor mai multor organizaţii internaţionale, printre care Uniunea Europeană şi Uniunea Africană.

În perioada 3 – 6 octombrie, în Norvegia a avut loc prima fază a TRJE 15 – un exerciţiu de comandament, iar între 21 octombrie şi 6 noiembrie se desfăşoară faza a doua – un exerciţiu cu trupe în teren, în Italia, Portugalia şi Spania.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version